FREELANCE OPGAVER

Posted on
Fotograf i Nordjylland

Her er nogle af de opgaver jeg har arbejde med siden mit freelance firma startede. På kundelisten er bla. Skagen museum, Vendsyssel Teater, Vendsyssel Kunstmuseum, Bryghuset Vendia, Nordjyske Medier, Dana cup, Sol og Strand, UCN og Scanpix/ritzau.

Ungegarantien Hjørring Kommune

Produktion af video film for Hjørring Kommune.

Ungeindsats i fulde omdrejninger

Hjørring Kommunes #Ungeindsats er i fulde omdrejninger igen efter forårets nedlukninger og en veloverstået sommerferie. Hør Borgmesteren fortælle, på vegne af Hjørring Byråd, om Hjørring Kommunes #Ungegaranti, og hvad samarbejdet med lokale virksomheder, folkeskolerne og ungdomsuddannelserne samt alle unge mellem 0. klasse og det fyldte 29. år kan opnå i Hjørring Kommune.

Slået op af Hjørring Kommune i Tirsdag den 18. august 2020

Hvorfor karrierelæring i folkeskolen? Det er ikke så dumt endda!Hør Mai-Britt Beith, Udvalgsformand for Børne-, Fritid- og Undervisningsforvaltningen, fortælle om karrierelæring i #Ungegarantien, og læs mere på ungegarantien.dk

Slået op af Hjørring Kommune i Torsdag den 20. august 2020

Video film for Vendsyssel Kunstmuseum

Videofilm til brug på facebook, Instagram, hjemmeside.

Film til Skagens museum

Skagen museum ønskede en videofilm til åbningen af deres store Dranhmann udstilling. Temaet og navnet på udtillingen var “Jeg er Havet” og filmen skulle vise forskellige mennesker forhold til havet. Jeg producerede en længere film til åbningen og en lille film til facebook og instagram.

Video film til Sol og strand

Filmen er på Facebook og Instagram.