Drone optagelser

Posted on

Droneoptagelser i Nordjylland. For at produceret de bedste videofilm anvender jeg ofte dronevideo i kombination med videooptagselser fra jorden. Book professionel fotograf i Nordjylland. Jeg kommer rundt i hele Nordjylland og Midtjylland. Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg, Rebild, Aars og Hobro.

Dronefoto
Foto: Hans Ravn
Juldamperen, Helene Aarhus Sailevent Foto: Hans Ravn
Dronefoto Nordjylland
Tversted å Foto: Hans Ravn
Dronefoto
Foto: Hans Ravn
Badehusene på Løkken strand efter storm Foto: Hans Ravn
Dronefoto.'
Frederikshavn
Foto: Hans Ravn
Ny Udsigt på Pikkerbakken, Frederikshavn foto: Hans Ravn
Thorup Strand Gutterne fra kutterne Foto: Hans Ravn
Rubjerg Knude Fyr

Droneoptagelser 

Optagelser fra luften kan være et fantastisk virkemiddel, der bidrager med en ny vinkel og tilføjer et anderledes perspektiv både som foto- og videoproduktion. Med over 5 års erfaring som dronepilot og som professionel fotograf er du sikker på at få de bedste droneskud i form af stillbilleder eller videosekvenser til dine produktioner. For at producere de bedste videofilm, anvender jeg ofte dronevideo i kombination med videooptagelser fra jorden.

MOTIVER Jeg elsker at benytte mig af fugleperspektivet, når det giver mening for den fortælling, der skal formidles. Det har været alt fra kystnedbrydning langs vestkysten, flytningen af Rubjerg Knude Fyr og til lysshow på Gaardbogaard herregård. Senest gik mine billeder og videooptagelser af flytningen af Rubjerg Knude fyr verden rundt. Et af de bedste skud er med på udstillingen Årets Pressefoto 2019. Jeg var en af de få som havde tilladelse til at flyve med drone under flytningen af Rubjerg Knude Fyr. 

GODKENDELSER

Jeg tilbyder droneoptagelser i både i byzone og på landet. Jeg er certificeret dronepilot og er godkendt af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til lovlig og kommerciel droneflyvning. Jeg har ansvarsforsikring og lovpligtig dokumentation, så du er garanteret at opgaven løses på lovlig vis.

dronefoto
Rubjerg Knude fyr, juni 2019 foto: Hans Ravn
dronefoto
Saputi Foto: Hans Ravn
dronefoto
Tornby klitplantage, Slåen i blomst foto: Hans Ravn

Droneregler til professionel droneflyvning

Se flere dronefotos og videoer her