Droneoptagelser i Nordjylland

Dronefotos og video

Jeg tilbyder dronevideo og dronefoto i hele Nordjylland og i Danmark. Jeg er certificerede dronepilot og er godkendt af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til lovlig og kommerciel droneflyvning. Har ansvarsforsikring og lovpligtig dokumentation og løser altid opgaven på lovlig vis.

Droneregler for professionel droneflyving. Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen.

Droneoptagelse virker bedst i kombination med andre optagelser og er med til at give historierne et nyt perspektiv og er gode til at skabe overblik. Med min lille drone skaber jeg unikke billeder og videosekvenser.

Det har været alt fra kystnedbrydning langs vestkysten, flytningen af Rubjerg Knude Fyr og til lysshow på Gaardbogaard herregård. Se et lille udvalg her

Jeg var en af de få som havde tilladelse til at flyve med drone under flytningen af Rubjerg Knude Fyr.

Rubjerg Knude Fyr
Rubjerg knude fyr
Høsten 2019
Ny Udsigt på Pikkerbakken, Frederikshavn foto: Hans Ravn