Fotografi

Posted on
pressefoto

Fotografi med idé og indhold.

Gode fotos giver synlighed og styrker din historie. Billleder af høj kvalitet er med til at forstærke dit image og dit brand – Book professionel fotograf i Nordjylland. Jeg kommer rundt i hele Nordjylland. Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg, Rebild, Aars og Hobro. Som fotograf i Nordjylland har jeg specialiseret mig i at fortælle en historie gennem mine billeder. Uanset om det drejer sig om nyheder, reportager, erhvervsfoto eller portrætfotografering, er jeg dedikeret til at skabe visuelt stærke og fængende billeder, der fanger øjet og fortæller historien på en unik måde.

Fotograf i Nordjylland

Som fotograf i Nordjylland levere jeg fotos af høj kvalitet indenfor alle genre. Dronefoto, Erhvervfoto, Reklamefoto, Genrebilleder, Portrætfoto, Produktfoto, Pressefoto, Sportsfoto, Eventfoto, Nyhedsbilleder, Rejsebilleder, Naturfotografi, Natur og miljø-billeder, Arkitekturbilleder, Reportage og nyhedsbilleder, Kultur og event, Musik- og teaterfotos.

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren fotograf og fotojournalist i Nordjylland ? Så er du kommet til det rette sted.

Med mange års erfaring inden for branchen har jeg opbygget et omfattende netværk og kendskab til området i Nordjylland. Dette gør det muligt for mig at være på forkant med begivenheder og historier, der sker i området, og sikrer, at jeg altid er klar til at fange det perfekte øjeblik.

Uanset om du har brug for professionelle fotografier til din virksomhed, et medieprojekt eller en personlig begivenhed, kan jeg tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til dine behov. Jeg er fleksibel og imødekommer gerne dine ønsker og krav for at sikre, at du får de billeder, du drømmer om.

Med min passion for fotojournalistik og øje for detaljer vil jeg sikre, at hver eneste billedfortælling bliver unik og mindeværdig. Jeg er dedikeret til at levere høj kvalitet og professionel service til mine kunder i Nordjylland.

Så hvis du leder efter en dygtig og erfaren fotojournalist i Nordjylland, der kan levere visuelt stærke og fængende billeder, er jeg klar til at hjælpe dig. Kontakt mig i dag for at diskutere dine behov og få et uforpligtende tilbud. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og skabe fantastiske billeder, der fortæller din historie.

Gode naturlige reportage billeder og gode pressefotos der skiller sig ud fra mængden. Det er billeder med en ide og indhold. Vælg en rutineret fotograf i Nordjylland til din næste opgave.

Jeg er vant til at have travlt og trives godt med mange forskellige opgaver på en arbejdsdag. Jeg er god til at lave research, og jeg elsker at finde de gode historier og få dem fortalt på en ny og spændende måde.
Et billede siger mere end tusind ord. Jeg har erfaring og ekspertise indenfor mange fotografiske genrer.

Royal Run, Aalborg 2022

Med min baggrund som fotojournalist, kender jeg medieverdenen særdeles godt indefra, og jeg ved hvilke historier dagblade, fagblade og ugeaviser gerne vil have, og har gode kontakter til alle medier. Jeg er hjemmevant på de vigtigste sociale medier, og kan få dit budskab rigtigt ud.

Demokratiets genklang i Musikkens Hus, Aalborg

Vendsyssel Teater, Hjørring
Foto: Hans Ravn
Lys over Nordjylland Vendsyssel Teater foto: Hans Ravn

PR billeder for Dana Cup 2020

https://www.facebook.com/danacuphjorring/videos/443509046335058/

I min karriere som fotograf i Nordjylland har jeg været hele udviklingen igennem. Fra det sort/hvide fotografi optaget på negativer og lavet i mørkekammer, indscaninger af negativer og til det helt digitale fotografi og digital video.

Gode pressefoto kan hvert år ses på Årets Pressefotoudstilling rundt om i landet.

2. pris Årets Sportsbillede Årets pressefoto 2019

Fotograf i Nordjylland
Reportage og Sportsfoto
Foto: Hans Ravn
Sejr Cage Warrions, MMA stævne i Frederikshavn Modern Mixed Martial Arts er en moderne kampsport. MMA blander stilarter og teknikker fra boksning, kickboksning og thaiboksning, brydning og Brasiliansk Jiu-Jitsu. Andreas Boye vinder her over Oskar Lang. Foto: Hans Ravn
Fotos til presse og PR
Fotojournalist Hans Ravn, Hjørring
Pressefoto og PR billeder til tv serier
Fotos Hans Ravn

Erhvervsbilleder

Arkitektur og naturfotos
Fotojournalist Hans Ravn, Hjørring

BMS krangården, Rubjerg Knude Fyr billeder til deres årlige Magasin