Arkitektur

Som arkitekturfotograf i Nordjylland har jeg specialiseret mig i at fange den unikke skønhed og karakter af bygninger og arkitektoniske strukturer i denne region. Med min passion for både fotografi og arkitektur er jeg dedikeret til at skabe billeder, der fremhæver de æstetiske detaljer og den særlige atmosfære i hvert enkelt projekt. Arkitektur foto Hjørring Aalborg Frederikshavn Brønderslev Århus

Så hvis du leder efter en erfaren arkitekturfotograf i Nordjylland, der kan fange skønheden og karakteren af dine bygninger, så kontakt mig i dag. Jeg ser frem til at være en del af dit projekt og skabe billeder, der vil imponere og inspirere.

Vrå skole og børnehus, 2021.

AART architects A/S og JAJA Architects Aps

Arkitektur foto Hjørring Aalborg Frederikshavn Brønderslev Århus
Vrå Skole Foto: Hans Ravn

Byporten, Runevej 2 Aarhus

Som arkitekturfotograf er jeg dygtig til at fange de unikke træk ved hvert enkelt projekt og skabe billeder, der fortæller historien om arkitekturen og dens kontekst.

Jeg har erfaring med at arbejde med både private og kommercielle kunder, herunder arkitekter, bygherrer og ejendomsudviklere. Uanset om det er et boligprojekt, en offentlig bygning eller en virksomhedsfacade, så er jeg dedikeret til at levere billeder af høj kvalitet, der kan bruges til markedsføring, præsentationer eller blot til at dokumentere det færdige resultat.

Jeg er også åben for at tilpasse mine billeder efter dine specifikke behov og ønsker. Jeg kan levere både traditionelle fotografier og dronebilleder for at give et unikt perspektiv på bygningerne og deres omgivelser.

Vendsyssel Teater

Arkitektur foto Hjørring Aalborg Frederikshavn Brønderslev Århus
Vendsyssel Teater – Schmidt Hammer Lassen Arkitects K/S

Fotoopgaver for Arkitektfirmaet Hovaldt

Forslag til en formidlingstunnel ved Rubjerg Knude Fyr

Forslag til en formidlingstunnel ved Rubjerg Knude Fyr
Foto: Hans Ravn/Visualisering: Arkitektfirmaet Bundgaard

https://nordjyske.dk/nyheder/hjoerring/murer-kjeld-vil-undergrave-fyret-det-lyder-vildt-men-det-kan-lade-sig-goere/1b49d997-c121-4477-98da-5c4d3374daba