Hans Ravn

Freelance Fotojournalist / Videojournalist / Fotograf i Nordjylland

Mit udgangspunkt er Hjørring, men dækker hele landet med alle typer opgaver. Har i gennem 32 år lavet tekst, fotos og video til Nordjyske Mediers mange udgivelser.

Jeg er en passioneret og ambitiøs fotojournalist, som brænder for alle genrer indenfor journalistik og kommunikation. Især visuel storytelling og visuel kommunikation.

Jeg har altid brændt for historierne og for den måde de kunne blive fortalt på. Jeg har de sidste 10 år skrevet mere og mere og laver idag ofte mine egne projekter.

Da video kom mere ind på redaktionen, bød jeg ind på flere og flere VJ-opgaver, optog interview og bidrager i dag til produktionen på alle medieplatforme. Jeg elsker mit fag, er nysgerrig og følger hele tiden med i den udvikling, der sker i branchen. Gennem min karriere har jeg holdt mig opdateret på nye fortællestile og nye medieplatforme.

Som ansat i et stort mediehus har jeg været vant til at levere under pres og med korte deadlines, men jeg går samtidigt meget højt op i, at kvaliteten af mit arbejde er i top. Jeg er en arbejdshest og går altid 100% ind i opgaverne. Jeg laver grundig research og finder mulighederne for at opnå det bedste resultat. Jeg har stor erfaring med alle led i nyhedsformidling; opsøgende kontakt, fotografering/video, tekstproduktion og redigering.

medlem af Pressefotografforbundet

Sejr Cage Warrions, MMA stævne i Frederikshavn Modern Mixed Martial Arts er en moderne kampsport. MMA blander stilarter og teknikker fra boksning, kickboksning og thaiboksning, brydning og Brasiliansk Jiu-Jitsu. Andreas Boye vinder her over Oskar Lang. Foto: Hans Ravn
Foto: Hans Ravn
Rubjerg Knude fyr juli 2019 foto: Hans Ravn