Tv og film

Stillfotos, eventfotos, dronefoto og video, Vj optagelser

Som fotograf og tv-fotograf med en passion for at indfange øjeblikke og skabe visuelt tiltalende billeder, har jeg haft den store fornøjelse at arbejde med flere store tv-produktioner. 

Gutterne fra kutterne Foto: Hans Ravn

Stillfotografi spiller en vigtig rolle i profileringen af tv-produktioner. Det er de billeder, der fanger øjeblikket, skaber stemning og giver seerne et indblik i personer og handlingen. Som stillfotograf er mit mål at levere billeder, der fortæller historien og forstærker oplevelsen for seerne.

Tv produktion under Naturmødet i Hirtshals
Naturmøde, Hirtshals foto: Hans Ravn

 Når et nyt tv-program skal promoveres, er det vigtigt at have stærke billeder til teasere og reklamer. Jeg har arbejdet med produktionsselskaber for at skabe øjenfangende teasere, der vækker nysgerrighed og får seerne til at tune ind.

Pressefotos til at markedsføre tv-programmer, skuespillere og produktionsteamet. Jeg har haft fornøjelsen af at fotografere skuespillere, instruktører og bag-kulisserne-momenter, der skaber buzz omkring en produktion.

Når et tv-program skal omtales i medierne eller på sociale platforme, er det vigtigt at have stærke billeder. Jeg har leveret billeder til artikler, interviews og sociale medieopslag, der fremhæver programmets essens.

Jeg kender Tv2 Play´s krav til programfotos og levere gode fotos til brug som ikonbilleder, episodespecifikke billeder , samt til presse og kampagner. https://play.tv2.dk

Har leveret fotos til tv-serien “Gutterne fra kutterne”

https://livsstil.tv2.dk/gutterne-paa-kutterne

Se også mine tv-produktioner: https://www.hansravn.dk/videoproduktion-i-nordjylland/

Levere også reportage og eventfotos fra filmarrangementer som Vendsyssel:Dox, Galla premiere og er altid med på Kulturmødet på Mors.