VIDEOPRODUKTION

Videojournalistik, VJ

Jeg er en passioneret videograf med stor erfaring inden for videoproduktion og droneoptagelser til erhverv og institutioner. Mit mål er altid at skabe visuelt imponerende og professionelle videoer, der effektivt formidler budskabet og historien bag hvert projekt.

Med mine evner som videograf kan jeg fange øjeblikke og skabe en autentisk fortælling, der engagerer og fænger seerne. Jeg har en skarp sans for detaljer og en kreativ tilgang til at skabe visuelle kompositioner, der er både æstetisk tiltalende og informative.

Min erfaring inden for videoproduktion spænder bredt, og jeg har arbejdet med forskellige genrer og stilarter. Uanset om det drejer sig om virksomhedspræsentationer, produktvideoer, reklamer eller eventdækning, kan jeg sikre, at din virksomheds budskab formidles på en effektiv og mindeværdig måde.

Videoproduktion i Nordjylland.

Min udgangspunkt er Hjørring, men tager imod opgaver i hele landet. Produktion af videoer til firmaer, institutioner, medier og kommuner, til brug på hjemmesider og på de sociale medier.

Jeg er også specialiseret i droneoptagelser, der tilføjer en unik og overvældende visuel dimension til ethvert projekt. Med min ekspertise inden for droneflyvning kan jeg skabe fantastiske luftoptagelser, der giver seerne en helt ny perspektiv og en følelse af skala og dybde.

Uanset om du har brug for en videograf til at dokumentere en begivenhed, producere en reklamefilm eller skabe en virksomhedspræsentation, kan du stole på mig til at levere enestående kvalitet og professionalisme. Jeg er dedikeret til at opfylde dine behov og sikre, at din vision bliver omsat til en visuel realitet.

Kontakt mig i dag, og lad os sammen skabe en fremragende videoproduktion, der vil imponere dine kunder og styrke din virksomheds image.

Jeg har stor erfaring med videoproduktion i Nordjylland. 15 år tv og videoerfaring fra Danmarks første 24timers nyhedskanal. Nordjyske Mediers tv-kanal 24Nordjyske. Da video kom mere ind på redaktionen, bød jeg ind på flere og flere VJ-opgaver, optog interview og bidrog til produktionen på alle medieplatforme. Jeg elsker mit fag, er nysgerrig og følger hele tiden med i den udvikling, der sker i branchen. Gennem min karriere har jeg holdt mig opdateret på nye fortællestile og nye medieplatforme.

Jeg har optaget video på alt fra de store Sony XDCAM, Nikon D5 DXLR, GoPro, Dji Drone til mobilvideo med iPhone.

Video på nettet stormer frem og er ved af blive en af vigtigste kommunikationsformer. Den digitale udvikling i samfundet og på de sociale medier, bliver mere og mere visuel og hurtig. Det kræver god visuel formidling indenfor både fotos og video.

Som ansat i et stort mediehus var jeg vant til at levere under pres og med korte deadlines, men jeg går samtidigt meget højt op i, at kvaliteten af mit arbejde er i top. Jeg er en arbejdshest og går altid 100% ind i opgaverne. Jeg laver grundig research og finder mulighederne for at opnå det bedste resultat. Jeg har stor erfaring med alle led i nyhedsformidling; opsøgende kontakt, fotografering/video, tekstproduktion og redigering. Book din næste videoproduktion i Nordjylland hos mig.

Video og fotos til Kræftens Bekæmpelse

Da Anette får brystkræft har det store konsekvenser for familien. Mor er forandret, og angsten for at miste påvirker hendes to piger. Men ingen uden for familien træder til og tager de svære samtaler med børnene.

Hvad svarer Anette, når hendes 11-årige datter efter endt kræftforløb kommer og siger:”Hvornår kommer den gamle mor tilbage?”Hvordan tager du de svære snakke med dine børn? 🤔Hør hvad eksperterne svarer Anette i vores nye podcast ’OMSORG for børn’: www.cancer.dk/fb/omsorg og læs long read historien her

https://www.cancer.dk/feature/jeg-skal-bare-se-om-du-traekker-vejret-mor/

For Foreningen Vendsyssel Fødevarer har jeg fremstillet en kortfilm med 5 små portrætter af lokale fødevareproducenter. Her kommer du helt tæt på de ildsjæle, som fremstiller de gode, lokale råvarer. I videoen møder vi:

Hybengaarden, Hummelhedevej 102, 9740 Jerslev: Marmelade, saucer m.m.

Den Grønne Vogn, Nydalvej 2, Lønstrup, 9800 Hjørring: Grøntsager, kartofler

Bøgebæk Økologi, Bøgebækvej 20, 9830 Tårs: Æg m.m.

Thorupgaard Landkøkken, Løkkenvej 361, 9700 Brønderslev: Marmelade, saft, vin

Naturbruget Tranum, Ejstrupvej 12, Tranum, 9460 Brovst: Grøntsager, kartofler

Video film for Ungegarantien i Hjørring

Ungegarantien er et netværk bestående af skoler, uddannelsesinstitutioner og virksomheder i Hjørring Kommune, der arbejder sammen om at skabe de bedste vilkår for dig, som er barn eller ung i børnehaveklassen og indtil det 30. fyldte år.

Et godt børneliv

Film for Hjørring Kommune. ”Styrket samarbejde – et godt børneliv” er et tilbud til fagpersoner og forældre i en række udvalgte børnehaver i Hjørring Kommune. Tilbuddet sigter på at styrke samarbejdet mellem børnehave og forældre om det enkelte barns læring og trivsel.

Film til Skagens Museum

Hjørring Kommune, musik og leg

Videofilm om hvor vigtigt og godt det er, at synge og lege med sit vuggestue barn.

Filmen er produceret for Hjørring Kommune og er ud over den danske version, oversat og speaket på vietnamesisk, arabisk, engelsk, russisk og tigrinya

24Nordjyske

24Nordjyske var en tv-kanal drevet af Nordjyske Medier, der eksisterede fra 2003 og til den blev lukket i 2019. Den sendte lokale nyheder i en jævnligt opdateret båndsløjfe på ca. 20 minutter.

Gutterne på kutterne

Pr og pressebilleder til TV2 serien