VIDEO

Videoproduktion i Nordjylland. Min udgangspunkt er Hjørring, men tager imod opgaver i hele landet. Produktion af videoer til firmaer, institutioner, medier og kommuner, til brug på hjemmesider og på de sociale medier.

Jeg har stor erfaring med videoproduktion i Nordjylland. 15 år tv og videoerfaring fra Danmarks første 24timers nyhedskanal. Nordjyske Mediers tv-kanal 24Nordjyske. Da video kom mere ind på redaktionen, bød jeg ind på flere og flere VJ-opgaver, optog interview og bidrog til produktionen på alle medieplatforme. Jeg elsker mit fag, er nysgerrig og følger hele tiden med i den udvikling, der sker i branchen. Gennem min karriere har jeg holdt mig opdateret på nye fortællestile og nye medieplatforme.

Jeg har optaget video på alt fra de store Sony XDCAM, Nikon D5 DXLR, GoPro, Dji Drone til mobilvideo med iPhone.

Video på nettet stormer frem og er ved af blive en af vigtigste kommunikationsformer. Den digitale udvikling i samfundet og på de sociale medier, bliver mere og mere visuel og hurtig. Det kræver god visuel formidling indenfor både fotos og video.

Som ansat i et stort mediehus var jeg vant til at levere under pres og med korte deadlines, men jeg går samtidigt meget højt op i, at kvaliteten af mit arbejde er i top. Jeg er en arbejdshest og går altid 100% ind i opgaverne. Jeg laver grundig research og finder mulighederne for at opnå det bedste resultat. Jeg har stor erfaring med alle led i nyhedsformidling; opsøgende kontakt, fotografering/video, tekstproduktion og redigering. Book din næste videoproduktion i Nordjylland hos mig.