Fotograf fotojournalist i Nordjylland Aalborg Brønderslev Hobro Aalborg Foto-journalistik projekter

Posted on
Fotograf i Nordjylland

Som fotograf og fotojournalist i Nordjylland har jeg specialiseret mig i at fortælle en historie gennem mine billeder. Jeg kommer rundt i alle nordjyske kommuner, fra Hjørring, Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev, Vesthimmerland, Rebild, Thisted og gerne til.

Her er nogle af de opgaver jeg har arbejde med siden mit freelance firma startede. På kundelisten er bla. Skagen museum, Vendsyssel Teater, Vendsyssel Kunstmuseum, Bryghuset Vendia, Nordjyske Medier, Dana cup, Sol og Strand, UCN og Scanpix/ritzau.

Uanset om det drejer sig om nyheder, reportager eller portrætfotografering, er jeg dedikeret til at skabe visuelt stærke og fængende billeder, der fanger øjet og fortæller historien på en unik måde.

Se mine fotogallerier

Ungegarantien Hjørring Kommune

Produktion af video film for Hjørring Kommune.

Som fotograf og fotojournalist i Nordjylland har jeg specialiseret mig i at fortælle en historie gennem mine billeder. Hjørring Aalborg Frederikshavn
https://www.facebook.com/hjoerring/videos/2619610774963979/
https://www.facebook.com/hjoerring/videos/2714096492024473/

Video film for Vendsyssel Kunstmuseum

Videofilm til brug på facebook, Instagram, hjemmeside.

Film til Skagens museum

Skagen museum ønskede en videofilm til åbningen af deres store Dranhmann udstilling. Temaet og navnet på udtillingen var “Jeg er Havet” og filmen skulle vise forskellige mennesker forhold til havet. Jeg producerede en længere film til åbningen og en lille film til facebook og instagram.

Video film til Sol og strand

Filmen er på Facebook og Instagram.

Nordjylland, fotojournalist og fotograf

Som fotograf i Nordjylland levere jeg fotos af høj kvalitet indenfor alle genre. Dronefoto, Erhvervfoto, Reklamefoto, Genrebilleder, Portrætfoto, Produktfoto, Pressefoto, Sportsfoto, Eventfoto, Nyhedsbilleder, Rejsebilleder, Naturfotografi, Natur og miljø-billeder, Arkitekturbilleder, Reportage og nyhedsbilleder, Kultur og event, Musik- og teaterfotos.

Fotograf – fotojournalist i Nordjylland Aalborg Brønderslev Hjørring. Kontakt mig gerne på 20804925 hvis du har brug for en god fotograf/fotojournalist i Nordjylland. Fra Skagen i Nord til Hobro.

Hjørring, Aalborg, Frederikshavn