VJ -Videojournalistik

En del af mine videoproduktioner i Nordjylland er lavet som videojournalist, VJ. Alle produktionerne her er lavet som “one man band” Idé, optagelser, lyd, interview og redigering.

Issvømmeren Dorte Lyager, Hirtshals

Link til longread historien om Issvømmeren

Bølgeleg i Løkken
Jeg Er Hav. Film til Skagens Museum
Gade artist. London. Indslaget er filmet og redigeret på Iphone
Flodheste i Hjallerup
Svøm til Norge
Havkajak rul i Østervrå
En tur på vestkysten

Videoproduktion med udgangspunkt i Hjørring 

Mangler du en god præsentationsvideo for dit firma eller organisation ? Jeg har over 15 års erfaring med tv produktion til 24Nordjyske og laver nu video til diverse hjemmesider, facebook, Linkedin og Instagram opslag. 

Historien er i focus og video er et utroligt stærk medie til at promovere og skabe opmærksomhed med. Jeg producere alt fra korte facebook reklame film til længere videofilm. Det kan være virksomhedprofiler, eventvideo, reklamefilm, reportage eller nyhedsindslag. Jeg er ekspert indenfor videoproduktion i Nordjylland. 

Produktion af videoer til firmaer, institutioner, medier og kommuner, til brug på hjemmesider og på de sociale medier. 

Jeg har stor erfaring efter 15 år med produktion til Nordjyske Mediers tv-kanal 24Nordjyske. Da video kom mere ind på redaktionen, bød jeg ind på flere og flere VJ-opgaver, optog interview og bidrog til produktionen på alle medieplatforme. Jeg elsker mit fag, er nysgerrig og følger hele tiden med i den udvikling, der sker i branchen. Gennem min karriere har jeg holdt mig opdateret på nye fortællestile og nye medieplatforme. 

Jeg har optaget video på alt fra de store Sony XDCAM, Nikon D5 DXLR, GoPro, Dji Drone til mobilvideo med iPhone. 

Video på nettet stormer frem og er ved af blive en af vigtigste kommunikationsformer. Den digitale udvikling i samfundet og på de sociale medier, bliver mere og mere visuel og hurtig. Det kræver god visuel formidling indenfor både fotos og video. 

Jeg vant til at levere under pres og med korte deadlines, men jeg går samtidigt meget højt op i, at kvaliteten af mit arbejde er i top. Jeg er en arbejdshest og går altid 100% ind i opgaverne. Jeg laver grundig research og finder mulighederne for at opnå det bedste resultat. Jeg har stor erfaring med alle led i nyhedsformidling; opsøgende kontakt, fotografering/video, tekstproduktion og redigering. Book din næste opgave hos mig til din næste videoproduktion i Nordjylland.