Fotojournalist og fotograf i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg

Som fotograf i Nordjylland levere jeg fotos af høj kvalitet indenfor alle genre. Fotograf i Nordjylland. Kommer overalt fra Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg og til Hobro.

Dronefoto, Erhvervfoto, Reklamefoto, Genrebilleder, Portrætfoto, Produktfoto, Pressefoto, Sportsfoto, Eventfoto, Nyhedsbilleder, Rejsebilleder, Naturfotografi, Natur og miljø-billeder, Arkitekturbilleder, Reportage og nyhedsbilleder, Kultur og event, Musik- og teaterfotos. Kommer ofte i Frederikshavn, Skagen, Hjørring, Løkken, Brønderslev, Aalborg og Hjørring. Fotogallerier.

**Fotograf i Nordjylland – Skab Synlighed med Professionelle Billeder**

Når du ønsker at forstærke din historie og brand, er intet så effektivt som gode fotos. Jeg er din dedikerede fotograf i Nordjylland, og jeg dækker områder som Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg, Rebild, Aars og Hobro. Mit fokus er at levere fotografi med en stærk idé og dybde. Har stor erfaring fra 32 år som fotograf på Nordjyske Medier og lokal kendskab til hele Nordjylland.

**Fotos af Høj Kvalitet til Alle Formål**

Uanset om du har brug for dronefotos, erhvervsfotos, reklamebilleder, portrætfotos eller noget helt andet, er jeg her for at levere professionelle billeder. Mine specialer omfatter:

– Erhvervsfotografi

– Portrætfotograf

– Produktfotografi

– Eventfotografi

– Naturfotografi

– Arkitekturfotografi

– Reportage og nyhedsbilleder

Min mission som fotograf i Nordjylland er at formidle din historie gennem visuelt stærke og engagerende billeder. Uanset om det er en reklamekampagne, et produkt, et event eller en personlig begivenhed, arbejder jeg på at fange øjet og skabe noget unikt.

Lad mig hjælpe med at styrke din synlighed og dit brand med min passion for fotografi og min forpligtelse til at levere kvalitet i hvert billede. Book mig som din professionelle fotograf i Nordjylland, og lad os skabe noget mindeværdigt sammen.

Medlem af Pressefotografforbundet

På min kundeliste er mange af de nordjyske virksomheder, kulturinstitutioner, organisationer og Frederikshavn Kommune og Hjørring Kommune. Har med stor glæde arbejder for Skagen Museerne, Vendsyssel Teater, Musikkens Hus, Naturmødet, Novo Nordisk, Vendsyssel Kunstmuseum og Kornets Hus. Samt en lang række fagblade. Børn og Unge, Sygeplejesken, Søfart, Hjerteforeningen og Kræftens Bekæmpelse.