Fotografi

Posted on
pressefoto

Billeder med idé og indhold.

Fotograf i Hjørring

 Dronefoto, Erhvervfoto, Reklamefoto, Genrebilleder, Portrætfoto, Produktfoto, Pressefoto, Sportsfoto, Eventfoto, Nyhedsbilleder, Rejsebilleder, Naturfotografi, Natur og miljø-billeder, Arkitekturbilleder, Reportage og nyhedsbilleder, Kultur og event, Musik- og teaterfotos.

Gode naturlige reportage billeder og gode pressefotos der skiller sig ud fra mængden. Det er billeder med en ide og indhold. Vælg en rutineret fotograf i Nordjylland til din næste opgave.

Jeg er vant til at have travlt og trives godt med mange forskellige opgaver på en arbejdsdag. Jeg er god til at lave research, og jeg elsker at finde de gode historier og få dem fortalt på en ny og spændende måde.
Et billede siger mere end tusind ord. Jeg har erfaring og ekspertise indenfor mange fotografiske genrer.

Med min baggrund som fotojournalist, kender jeg medieverdenen særdeles godt indefra, og jeg ved hvilke historier dagblade, fagblade og ugeaviser gerne vil have, og har gode kontakter til alle medier. Jeg er hjemmevant på de vigtigste sociale medier, og kan få dit budskab rigtigt ud.

PR billeder for Dana Cup 2020

https://www.facebook.com/danacuphjorring/videos/443509046335058/

I min karriere som fotograf i Nordjylland har jeg været hele udviklingen igennem. Fra det sort/hvide fotografi optaget på negativer og lavet i mørkekammer, indscaninger af negativer og til det helt digitale fotografi og digital video.

Gode pressefoto kan hvert år ses på Årets Pressefotoudstilling rundt om i landet.

2. pris Årets Sportsbillede Årets pressefoto 2019

Fotograf i Nordjylland
Reportage og Sportsfoto
Sejr Cage Warrions, MMA stævne i Frederikshavn Modern Mixed Martial Arts er en moderne kampsport. MMA blander stilarter og teknikker fra boksning, kickboksning og thaiboksning, brydning og Brasiliansk Jiu-Jitsu. Andreas Boye vinder her over Oskar Lang. Foto: Hans Ravn

Erhvervsbilleder

BMS krangården, Rubjerg Knude Fyr billeder til deres årlige Magasin